Leren met of bij AES Medical Support

Combineer de beste kennis en ervaring in een opleiding of cursus!

Om de hoge kwaliteitsnorm die u van AES Medical Support mag verwachten én te bieden aan onze opdrachtgevers leiden wij regelmatig onze medewerkers die werkzaam zijn binnen AES Medical Support extra op, ook onze externe inhuurkrachten.

Niet alleen om het kwaliteitsniveau hoog te houden maar om ook op de hoogte te blijven van alle actuele regelgevingen. Hiermee zijn onze medewerkers altijd bevoegd en bekwaam om werkzaamheden uit te kunnen oefenen op uw event of project. Daarnaast kan je binnen AES Medical Support ook worden opgeleid voor een nieuwe (hogere) functie.

Wij kunnen de volgende opleidingen verzorgen :

Intern worden bij bedrijven steeds meer eisen gesteld vanuit zowel de overheid als verzekeraars.Dit resulteert vaak in het feit dat er meer mensen moeten worden opgeleid tot bijvoorbeeld BHV’er of EHBO’er. AES Medical Support kan uw bedrijf voorzien van deze opleidingen en cursussen zodat u geheel voldoet aan de eisen die binnen uw bedrijf/branche van toepassing zijn.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

BHV-CURSUS

BHV (bedrijfshulpverlening) is bedoeld om letsel en schade van werknemers en derden zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. De voornaamste taken van bedrijfshulpverlening zijn: Verlenen van eerste hulp bij ongevallen. Beperken en het bestrijden van een beginnende brand.

EHBO-CURSUS

EHBO cursussen zijn belangrijk. Ze geven je zelfvertrouwen en leren je hoe je om moet gaan met een crisissituatie. Daardoor kun je gemakkelijker omgaan met de situatie en kun je iemand goed helpen. Je kunt zelfs in een situatie terecht komen waarin je iemand het leven kan redden!

PLOEGLEIDER BHV-CURSUS

Na het volgen van onze ‘Ploegleider BHV’ cursus je in staat leiding te geven aan een BHV ploeg tijdens een inzet. Je weet hoe je de wet- en regelgeving voor bedrijfshulpverlening in de praktijk moet toepassen, hoe een papieren BHV plan omgezet kan worden naar de praktijk en hoe je een BHV ploeg traint en voorbereidt op incidenten

REANIMATIE-CURSUS

Bij reanimatie verdubbel je de kans op overleven, het is dus erg belangrijk om te weten wat je moet doen bij een hartstilstand! … Tijdens een reanimatiecursus leer je hoe je moet handelen tijdens een hartstilstand en hoe je een AED (Automatische Externe Defibrillator) moet bedienen