Medical Unit

Met de komst van de veldnorm evenementenzorg worden er eisen gesteld aan de mensen al middelen die gebruikt worden voor medische zorg op evenementen. Ook de eisen voor een EHBO / Medische post zijn aangescherpt. Om goede zorg te kunnen blijven bieden en te voldoen aan de Veldnorm evenementenzorg heeft AES gezorgd dat zij beschikken over meerdere mobiele EHBO / Medische units die we waar dan ook neer kunnen zetten om als mobiele ruimte te dienen voor de opvang van eventuele patiënten slachtoffers.

AES is hiermee de eerste in Nederland die dit soort faciliteiten op locatie kan bieden waardoor het evenement meteen voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden. Met onze Mobile EHBO / Medische Unit zijn we geheel zelf supporting en hoeft de organisatie alleen nog maar voor water en stroom te zorgen.

De mobile EHBO / Medische unit is ook te gebruiken op vaste locaties zoals bijvoorbeeld in de Petro en chemie industrie of zeer grote bouw projecten. De EHBO / Medische unit beschikt over de volgende faciliteiten:

 Verwarming / Airco
 Goede verlichting
 Schone werkruimte
 AED
 Brandblusser
 Stromend water
 Wasbak voor handen te wassen en desinfecteren ( Hygiëne )
 Brandcard
 Stoelen
 Koelkast
 Buitenverlichting
 Goed herkenbaar door Beachvlaggen en aanduiding op de zijkanten.
 Niet afhankelijk van weersinvloeden
 Toegankelijk voor rolstoel, minder validen en brancard. 

Met onze EHBO / Medische unit zijn we flexibel, voldoen we aan de gestelde eisen, ontzorgen we de
klant en heeft alles een professionele uitstraling. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw evenement en of (vaste) locatie.